Yüzyılın Davası - Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü – Eser Çömlekçioğlu – Pankuş Yayınları

Ana Sayfaya Dön
Yüzyılın Davası - Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü – Eser Çömlekçioğlu – Pankuş Yayınları kitap kapağı
Yüzyılın Davası - Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü – Eser Çömlekçioğlu – Pankuş Yayınları kitap kapağı
%18 İNDİRİM

Yüzyılın Davası - Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü

Pankuş Yayınları

Yazar: Eser Çömlekçioğlu

Yaklaşık 1-3 iş gününde temin

Barkod:9786050630879
ISBN:9786050630879
Sayfa Sayısı:332 Sayfa
Ürün Ebatı:14x24 cm
Dil:Türkçe
Kağıt Tipi:2. Hamur
Basım Tarihi:11/2021
Yazar:Eser Çömlekçioğlu
23Görüntülenme

Bu kitapta 311 Nobel Puan kazanın

Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Kitap Hakkında

Ellerinde çok fazla şantaj malzemesi vardı ve bu işi yapabilmek için gerçekten çok temiz olmak gerekirdi. Bu operasyonu yapanları, bu çeteyi takip edip suçlarını belgeleyenleri, iddianameyi hazırlayanları, yargılamayı yapanları ve hak ettikleri cezaları verenleri, hepsini kutluyorum.

Fatih Altaylı - Gazeteci

Adnan Oktar ve şürekası, Türkiye’nin bugün içinde debelendiği ahlaksızlığın kaynağı, devleti, toplumu çürütmek için görevlendirilmiş, organize bir suç örgütüdür. Uluslararası casusluk teşkilatlarıyla bağlantıları vardır, meslek yaşamımın en zorlu mücadelesini FETÖ’nün lojistik ortağı olarak yargıya sızan bu rezil örgüte karşı verdim. Umarım Türkiye kazanmıştır.

Mine G.Kırıkkanat - Gazeteci
 
Adnan Oktar ile yolu kesişen herkes ona uyum sağlamak zorundaydı. Eğer bunu yapamıyorsanız ve bir de tersi düşüncelerinizi açıkça söylüyorsanız başınıza neler gelebileceğini ben müvekkillerime ve bana yaşatılanlar sayesinde öğrendim.

Av. Emine Rezzan Aydınoğlu 

Ülkemizdeki en kötü ve sinsi örgütlenmeler dini kötüye kullananlardır. Klasik organize suç ve terör örgütü tanımlarına uymayan Adnan Hocacılar ve FETÖ gibi örgütlerle etkili mücadele için hukuk alt yapısında değişikliklere gidilmesi gerekmektedir. Adnan Hocacılar çok ciddi ve etkili organize terör örgütüdür. Onlarla mücadelede yılmadan savaşan herkese selam olsun. 

Av. Adil Serdar Saçan - İstanbul Emn. Organize suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Eski Müdürü

Benzer ürünler

Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Kategorideki tüm kitaplar
380.00
311.60
1