Kanto: Ben ve Kendim
Yazar:Mehmet Benibil
Yaklaşık 1-3 iş gününde temin
Bu kitapta 179 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Kanto: Ben ve Kendim, bu tarihsel yolculuğu günümüze bağlayan özgün bir kurgu sunar. İki eski dostun bulduğu esrarengiz bir madalyon, onları iki bin yıl öncesine açılan bir günlüğe götürür. Kanto adındaki bu günlükte savaş, gürültüsünü yitirir; geriye insanın iç sesi kalır. Şehirler, geçitler ve ihanetler arasında ilerleyen anlatı, okuru yalnızca tarihin dışına değil, insanın içine doğru da yürütür.
Avrupa'dan kopup Anadolu'ya yurt edinmeye gelen Galatlar, Pisidia Krallığı'nın en önemli şehirlerinden Antiokheia'yı kuşattığında savaşın dili değişir. İlk kez savaş meydanında görülen filler, taş surlardan önce insan iradesini ezer.
Şehrin kaderi, tek bir emre bağlanır ve yardım istemek üzere yola çıkan Komonos Flavius, M.Ö. 39 yılında yalnızca bir askerî görev üstlenmez; korku, sadakat ve vicdanla örülü bir sınavın içine girer.
Kanto'da tarihsel romanın sınırlarını genişleterek savaşı bir arka plan, insanı ise merkeze alır. Bu roman; kuşatmayı, yolculuğu ve günlüğü bir araya getirirken şunu hatırlatır: Tarih, yalnızca savaşanları değil; korkusuna rağmen yürüyenleri de yazar.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Ben Kara Fatma
Mehmet Dağıstanlı

Ben-Hur
Lewis Wallace

Ben-Hur
Henry Skenw

Bağdat'ı Ben Yaktım
Çağlayan Yılmaz

Hypatia: Ben Gerçekle Evliyim
Sultan Can Sarıtaş

Ben Sultan Süleyman Han
İzzet Koçak

Ben Giderim Adım Kalır
İbrahim Öztürkçü

Ben Başarmak İçin Doğdum
Sevda Türküsev

Belene Adası
Mehmet Türker

Şihina Hespen Azad
Mehmet Oncu

Bardız - Kara Düşen Gözyaşları
Mehmet Ballı

Tansık 1: İnsanın Üç Büyük Sırrı
Mehmet Hengirmen
Mehmet Benibil — diğer kitapları
Aynı yazara ait diğer eserler; çok satanlar öne alındı.






