Akşama Yemek Yok, Yersen Öykü Var
Yazar:Ayşe Dilek Kangal, Ayşen Küçükoğlu, ve 11 yazar daha
Stokta Yok
Bu kitapta 19 Nobel Puan kazanın
Sepet tutarı 1000 ₺ ve üzeri
siparişlerinizde kargo ücretsiz!
Kitap Hakkında
Hikâyeler insanı zaman içinde ileriye ve geriye götürdüğü kadar, insanlığın toplumsal belleğinde de yolculuğa çıkarır. Hikâye anlatıcı, metnin içinde heyecan dolu bir serüvene sürüklenirken, önüne çıkan sürprizler ve heyecanlar en az hayattaki kadar sahicidir. Bu kitapta bir araya gelen on dört kadın, on dört evlilik hikâyesi ile okuyucuyu büyülü yolculuklara çıkarıyor.
Değişik mesleklerden, farklı kökenlerden gelen güçlü kadınların kaleminden komik, düşündürücü, muzip, sürükleyici on dört evlilik öyküsü. "Bitmesin" diyerek okunan bu kitap on dört kadının karma öykü sergisi.
Hülya Akbıyık, Benay Akyön, Sema Gürsoy, Behiye Hacışahinoğlu, Pervin Hizanlıoğlu, Demet Kaan, Ayşe Dilek Kangal, Mehtap Kök, Nilüfer Köylüoğlu, Hatice Küçük, Ayşen Küçükoğlu, Aytül Özer, Pınar Salmanlı ve Özlem Şakiroğlu'nun kaleme aldığı bu öykülere doyamayacaksınız.
Benzer ürünler
Bu kitaba yakın başlık ve konularda öne çıkanlar; kategori ve yayınevine göre de sıralanır — keşfetmeniz için seçildi.

Levirat Bir Töre Hikayesi
İshak Ataseven

Kıyas
Edip Tekin

Zühre
Bartu Giray Dur

Yerüstü Meseleleri
Tufan Kabalar

Akılsız Sokrates
Mehmet Fırat Pürselim

Gelecek Yakındır
Sadık Yalsızuçanlar

Çağdaş Kırım Tatar Öyküsü
Kolektif

İthal Gelinler İthal Damatlar
A. Erol Göksu

Yıldız Adında Bir Baykuş
Helen Peters

Anti İdealist
Ahmet Taştabanoğlu

Distopya: Tuhaflık
Hakan Akdoğan

Bir Kedi ve Bir Adam
İnci Yılmaz Şimşek
Ayşe Dilek Kangal — diğer kitapları
Aynı yazara ait diğer eserler; çok satanlar öne alındı.




