Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git

İsmail Tokalak Seti - 7 Kitap Takım

Ataç Yayınları
0 Yorum

Barkod
9787051601530
ISBN
978-705-160-153-0
Sayfa Sayısı
2688 Sayfa
Ürün Ebatı
13.5 x 23 (cm)
Dil
,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1
Basım Yılı
.
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazarlar

Favorilere Ekle
Paylaş

%15
indirim
1.240,00
1.054,00
Kazanılan Puan: 3 NP 263,50₺'den başlayan taksit avantajı KARGO BEDAVA
Sepet tutarı 500₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar

Paranın İmparatorları

Binlerce yıllık süreçte belli bir bilgi birikimi ve ilişki ağları içinde oluşturulmuş çok büyük ve tekelleşmiş bir güç sistemi olan Küresel Finans Oligarşisi’nin başında çoğunlukla dünya nüfusunun % 0,2'sini teşkil eden  Yahudiler vardır. Bunların en başında da Almanya, Frankfurt kökenli olup Avrupa’nın önemli şehirlerine yayılmış olan  banker kökenli bir aile olan  Rothschildler  vardır.  Rothschild ailesi 200 yılı aşkın bir dönemde perde arkasında kalarak eli kolu her yere uzanarak  dünyada söz sahibi olmuştur.

Rothschild ailesi dünyada ekonomik ve politik sistemin nasıl çalıştığını çok iyi bilir. Aile bireyleri. Özellikle finans ve enerji konusunda çok önemli noktaları ellerinde tuttukları gibi diğer küresel güçlerle de işbirliği yaparlar. Uzun yıllardır en yakın işbirliği yaptığı aile yine büyük küresel güç olan Rockefeller ailesidir. İsrail Devleti’nin kuruluşunda da Rothschild ailesinin büyük rolü ve yardımları olmuştur. Rothschild’lerin perde arkasından dünya ekonomisi ve politikaları üzerinde iki yüz yılı aşkın sürede tarihsel süreç içinde nasıl bir küresel güç olduklarını geniş halk  kitlelerinin bilmesi gerekmektedir.

Rothschild’ler doğru zamanda doğru yerde bulunan, bunu da fırsata çevirmesini çok  iyi bilen rasyonel bir ailedir. Oyunu kurallarına göre oynar ve bu oyunda gerektiğinde acımasız olmayı  da iyi bilirler.Rothschild’lerin kurucusu Mayer Amschel Bauer (Rothschild) (1743/44-1812) Frankfurt’ta çocuklarına bu gerçeği şöyle hatırlatıyordu: “Eğer sevilen bir insan olmayı başarmazsanız korkulan bir insan olun.” Perde arkasında kalmış Rothschild gerçeklerini bilmek bize çok şey öğreteceği gibi küresel sistemin nasıl çalıştığını da  burada dönen oyunları da anlamamızı kolaylaştıracaktır.

Dünyada Gıda Terörü

Gıda sektörü tarafından üretilen ve aldatıcı reklamlarla dezenformasyonlarla insanlar için elzem gıda maddesi olarak sunulan  işlenmiş ve binlerce katkı maddesi kullanılmış  gıdalar insanların sağlığına  değil yüz milyarlarlarca dolarlık piyasası olan gıda sektörünün yararına çalışır. Bu gıdalarla insanlar sağlığını kaybederken gıda sektörleri kasalarını doldururlar. Yüksek oranda  zararlı yağ, şeker, tuz ve katkı maddeleri  ihtiva eden işlenmiş gıdalar sahte gıdalara dönüşmüştür ve  insanları beslemez.  Bunların raf ömrünü uzatmak için içine konulan kimyasallar, düşük besin değerleri tüketenlerdeki toksinleri arttır hastalıkları tetikler.

Biz topraktan soframıza kadar gelen gıdaların artık yeteri kadar besin mineral değerleri bulunmadığını, aksine daha çok zararlı maddeler bulunduğunu bilsek de alternatif yollar gittikçe azaltıldığı için istemeyerek de olsa bunları  tüketmek zorunda kalıyoruz. Bu suni hale gelmiş sözde gıdalar bizi yalnız fiziken değil ruhen de hasta ediyor. İnsanoğlunun bu gıda teröründen bir an önce bilinçlenerek kurtulması gerekmektedir.

“İsmail Tokalak’ın bu şok edici kitabı bize ve çocuklarımıza  sunulan gıdaların tehlikelerini yüzlerce bilimsel referanslarla destekleyerek gösterirken bize sağlıklı yaşam konusunda takip etmemiz gereken yol haritasını da veriyor. Tokalak’ı herkesin başucu kitabı olması gereken bu çalışmasından dolayı canı gönülden kutluyor  ve tebrik ediyorum. Her yeni kitabı ufkumuzu daha da çok  açıyor.” 

Yahudiliğin Kökenleri ve Küresel Gücü

Yahudilik Ortadoğu medeniyetinin binlerce yıllık tarihinin içinden süzülerek gelen bir sentezin  ürünüdür. Yahudiler dindarlık hamuru içinde şekillenmiş olmasına rağmen yaşama rasyonel açıdan bakan bir kültürün ürünüdür. Yahudiler tek tanrılı dinlere, dünyanın ekonomik işleyiş düzenine, kendi dışındaki kültürlere oldukça büyük katkıda bulunmuşlardır. Aşırı dindarlık ölçüleri içinde bile dünya yaşamlarındaki mücadelede rasyonel olmayı becerebilmişlerdir.

Yahudiliği anlamak bir ölçüde Ortadoğu medeniyetini, Hristiyanlığı, İslam’ı anlamak demektir.Yahudi tarihi, kültürü, dini, dünya görüşünü bilmeden ne ekonomi tarihini ne bugünkü ekonominin geldiği noktayı, dünyanının hangi güçlerin kontrolünde olduğunu, bu güçlerin  politikalarını, perde arkasındaki ajandalarını kolay kolay kavrayamazsınız.

Bütün bunların yanında Yahudilerin kendilerini ayrıcalıklı ırk olarak görmeleri, dinlerinin kendilerine özgü olduğuna inanmaları, kendi dışındaki kişi ve inanç sistemlerini daha aşağı görmeleri   Yahudiliği evrensel bir din değil, kapalı bir çevrede kalan şövenist bir din yaparken; kendilerine olan tepkileri, yaşadıkları acıları ve dün ve bugün dünyada oluşan birçok sorunu da beraberinde getirmiştir. Dinsel inanç sistemleri Yahudileri şekillendirip bir arada tutmayı ve onların ticari hayatta  başarılı olmalarını  sağlarken çektikleri acıların da nedeni olmuştur.

Olayların kökenlerine inmeden ne inanç  sistemleri ne külütürleri ne de bugün yaşadığımız dünyayı anlamak mümkün değildir. Yahudilerin tarihi de dünya tarihinin ve bugünün önemli bir parçasını teşkil etmektedir. Bu gerçeği iyi anlamak; küresel güçlerin kimler olduğunu ve tarihsel süreçte  kapitalist  sisteminin işleyişini de anlamaya  yardımcı olacaktır. 

Dünyada İlaç ve Kimya Terörü

Kimyasal ilaçların önemli bir kısmı  artık kesin tedavi değil hayat boyu alınması gerekecek şekilde dizayn ediliyor. İnsanlar belli bir yaştan sonra ömür boyu çeşitli ilaçlarla yaşamaya mahkum ediliyor. Bunlar bir süre sonra önce böbrekleri olumsuz etkiliyor ve  diğer sağlık sorunlarını da tetikliyor.  Sağlık sistemininde hastalara gereksiz yere ve gereğinden fazla ilaç yazılması neredeyse rutin bir uygulama oldu. Sağlık sistemi içinde hakim olan unsur; ilaç firmaları ve onların ne pahasına olursa olsun kârlarını arttırma olunca sağlık sistemi soruşturulur hale geliyor.

Kimyasalların ilaç alanı dışındaki tehlikeleri ise hem çevre hem insanlık için adeta bir terör oluşturuyor. Yaşamımıza 1950'lerden itibaren 100 bin civarında yeni kimyasal madde girdi. Yaşamımız plastik gibi kimyasal kökenli  maddelerle çevrildi. Bunları çok bilinçsiz kullanıyoruz ve bu atıklar da yüzlerce yıl tabiattan kaybolmayarak çevreyi, havayı ve gıda zincirimizi zehirliyor. Sağlıklı yaşam alanlarımızı her geçen gün elimizden alıyor.

ABD’de yapılan bir araştırmada, yeni doğmuş çocukların göbek bağında   300'e yakın kimyasal madde bulunmuştur. Bilinçsiz yaşam ve daha çok para kazanma uğruna hem kendimizi hem ana karnındaki çocuklarımızı bile zehirlemekteyiz. Yaşam konusunda bilgili olmak ve bu konuda organize hareket ederek bir şeyler yapmaya çalışmak, insanlık ve gelecek nesiller adına yapılabilecek en erdemli görev olacaktır.

“Modern yaşamda kimyasal ilaçlar ve kimyasallar bilinçsiz kullanıldığı takdirde insanların sağlığını bozarken çevreye de büyük zararlar veriyor. Elimizde çalışma bu konudaki  hayati gerçekleri bize belgeleriyle sunuyor. Tokalak insan sağlığı  ve çevre konusundaki yanlışlıkları ortaya  koyarken son bilimsel veriler eşliğinde  bizlere bilinçli yaşam konusunda   anlaşılır bir şekilde yol gösteriyor.”

Kapitalimin Soygun Düzeni

- Küreselleşmede en tepede yer alan yüzde birin soygundan aldığı pay ne kadardır?

- ABD sömürücü bankerler tarafından nasıl kuşatıldı ve ABD bankerlere karşı olan savaşı   nasıl kaybetti?

- ABD’li bankerler kendilerine karşı gelen ABD başkanlarına karşı nasıl suikastler tertip ettiler?

- Kennedy suikastinin perde arkasında neler yaşandı?

- Küresel soygunun metodolojisi ve yolları nelerdir?

- Soygunun alt yapısını hazırlayan para sistemi nasıl çalışıyor?

- Kapitalist sistem, devamlı katlanan borçlar ve karşılığı olmayan sanal para ile nasıl çalışır?

- ABD doları dünyanın dövizi olma rolünü kaybederse ne olur?

- Kaos ve terörden beslenen ülke hangisi?

- Amerikan ve İngiliz halkı nasıl soyuluyor ve nasıl sömürülüyor?

- Bankalar kara para aklayarak nasıl soygun yapıyor?

- Borsa ve finans şirketleri üzerinden hangi soygunlar tertip ediliyor?

- Altın üzerinde dönen oyunlar ve soygunlar neler?

- ABD altın rezervlerine ne oldu?

- Yoktan var edilen ve içi boşaltılmış finansal türevler nelerdir?

- Küresel soygunculara ayak direyen bir ülkeyi hedge fonlarla dize getirmeye çalışmak    nasıl oluyor?

- Vergi cennetlerinde saklanan paraların miktarı ne kadar?

- Dini kullanarak yapılan soygunlar nasıl gerçekleşiyor?

- İçi boş tüketici kültürü insanlığı nasıl esir aldı?

- Uyuşturucu trafiği ve bunda CIA’in rolü nedir?

- Batılı bankalar uyuşturucu parasını aklayarak büyük gelir elde ediyor mu?

- Karşılıksız basılan paralarla dünya nasıl soyuluyor?

- Soygun kapitalist sisteminin doğasında mı var?

Üst Akıl Denen Acımasız Düzen

Üst akıl yalnız bir avuç zengin değildir. Dünya Bankası’dır, Dünya Ticaret Örgütü’dür Dünya Sağlık Örgütü’dür, CFR’dır,  Bilderberg’dir, Trilateral’dır. Binlerce irili ufaklı Batılı düşünce kuruluşları ve Yahudi lobileridir.. Batılı finans kuruluşlarıdır. ABD Merkez Bankası’dır, ve hepsinin silahlı örgütü bu sistemin tetikçisi NATO’dur. İnternete, dijital dünyaya hakim olan tekellerdir. 

Üst akıl dünyayı devamlı gerçekleri çarpıtarak yalanlar üreterek yönlendirir. Onların yaydıkları en büyük yalan da  ABD ve yandaşlarının  “küresel terör ile mücadele ediyor” dünyaya demokrasi getirmeye çalışıyor  iddiasıdır. Artık Üst akılın acımasız saldırgan komuta merkezi güç kaybediyor. Dünyadaki güç dengeleri Batı’dan Asya bölgesine doğru kayıyor. 

Küresel oyunların nasıl planlanıp oynandığı artık bir sır olmaktan çıkmış durumda. Küresel farkındalık yayılırken ABD’ye de tepkiler artıyor. En yakın destekçileri bile zamanla ondan desteğini çekiyor. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda ’de 21 Aralık 2017 günü Kudüs için yapılan oylamada İsrail hariç en yakın müttefikleri bile ABD’yi yalnız bıraktı. 

Bilimin yol gösterici ışığı altında öğrenip hareket etme, yaşama çevreye ilgili olma, doğru düşünmek küresel farkındalığı  güçlendirecektir. Bu da acımasız üst akıl karşısındaki en büyük güç olacaktır. Bugün küresel sistemi çalıştıran oldukça kapsamlı temel dinamiğin nasıl çalıştığını bilmeden içinde yaşadığımız dünyayı anlamak mümkün değildir.

Dünyayı ele geçirip değiştireceğini zannetmek

Böyle bir şeyin gerçekleşeceğine inanmıyorum

Dünya kutsaldır kontrol edemezsin, değiştiremezsin

Değiştirmeye çalışırsan bozarsın. Elinde tutmaya çalışırsan kaybedersin.

Çinli bilge, Lao Tzu (İ.Ö4.yy)

Futbol Dünyasında Soygun ve Sömürü

Futbolcuların en büyük hayal kırıklıkları nelerdir?

- FIFA'nın ve futbol federasyonlarının denetleyemediği futbolcu menajerleri futbolu nasıl sömürüyor?

- Endüstriyelleşen futbolda müsabaka düşmanlığa nasıl dönüştü?

- Dikatatörler, baskıcı rejimler, siyaset ve küresel sermaye futbolu nasıl kullandı?

- Futbol kulüpleri şirketleşerek nasıl soyguna açık hale geldi?

- Dünyada kolay para kazanan dolar milyarderlerinin yeni oyuncağı büyük futbol kulüpleri midir?

- 67-0 ve 79-0 sonuçlu maçlar nasıl oynandı?

- Mafyanın futbol takımıyla karşılaşmamak için kendi kalesine gol atanlar kimlerdir?

- Şikeli bahislerin merkezi neresidir? Bahis mafyasının baş aktörleri kimlerdir ve uyguladıkları yöntemler nelerdir?

- Bahis mafyası Fenerbahçe - Barcelona maçında ne yaptı?

- Bahis mafyası Antalya'da milli turnuva düzenledi mi?

- Gerçekten FIFA futbol dünyasında rüşvetin merkezi mi ve bir mafya örgütü gibi mi çalışıyor?

- Düğünlerde şarkıcılık yaptıktan sonra dünya futbolunu 17 yıl rüşvetle ve şaibeyle yöneten kimdir?

- Michel Platini'yi nasıl bilirsiniz?

- FIFA yoluyla yapılan soygunların dünyadaki baş aktörleri kimlerdir?

- Dünya Kupası için yapılan oylamalarda dönen oyunlar nelerdi? Rüşvetler nasıl verildi ve soygunlar nasıl yapıldı?

- Petrol zengini küçük Arap ülkelerinin şeyhleri FIFA'nın köşebaşlarını nasıl ele geçirdi?

- Uluslar Olimpiyat Komitesi'ndeki soygunlar nasıl yapıldı?

- Türk futbolunun içinden çıkılamaz durumu nedir?

- Türkiye'de devlet mi futbola, futbol mu devlete daha çok katkıda bulunuyor?

- Türkiye'de siyaset, Türkiye Futbol Federasyonu ve futbolun üzerinde nasıl hakimiyet kurdu?

- Türkiye Futbol Federasyonu yönetmeliği, futbol kökenlileri yönetimden ve delegelikten nasıl uzak tutuyor?

- Türkiye Futbol Federasyonu tarafından şike cezası nasıl kuşa çevrildi?

- Türkiye'de mafya futbol ilişkisi nasıl oluştu?

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin1.054,00 ₺1.054,00 ₺
2 Taksit527,00 ₺1.054,00 ₺
3 Taksit351,33 ₺1.054,00 ₺
4 Taksit263,50 ₺1.054,00 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin1.054,00 ₺1.054,00 ₺
2 Taksit527,00 ₺1.054,00 ₺
3 Taksit351,33 ₺1.054,00 ₺
4 Taksit263,50 ₺1.054,00 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin1.054,00 ₺1.054,00 ₺
2 Taksit527,00 ₺1.054,00 ₺
3 Taksit351,33 ₺1.054,00 ₺
4 Taksit263,50 ₺1.054,00 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin1.054,00 ₺1.054,00 ₺
2 Taksit527,00 ₺1.054,00 ₺
3 Taksit351,33 ₺1.054,00 ₺
4 Taksit263,50 ₺1.054,00 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin1.054,00 ₺1.054,00 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin1.054,00 ₺1.054,00 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2022 Copyright ©nobelkitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card
Mesajınızı Bırakın

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır

x
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler konumlandırmaktayız.
Çerez Politikamız