Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git

Hayatın Kaptanı Olmak

Az Kitap
0 Yorum

Barkod
9786057918192
ISBN
978-605-791-819-2
Sayfa Sayısı
192 Sayfa
Ürün Ebatı
14 x 21 (cm)
Dil
,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1
Basım Yılı
2.2019
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazarlar

Favorilere Ekle
Paylaş

%33
indirim
60,00
40,20
Kazanılan Puan: 120 NP 10,05₺'den başlayan taksit avantajı
Sepet tutarı 500₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar

İnsan hayatının sorumluluğunu alarak, söylem,eylemlerinin, davranışlarının sorumluluğunu alarak olumsuz yazgısına meydan okuyabilir. Yeni, güçlü bir hamle yaparak hayatının kaptanı olup; çarpıcı, etkili bir hayat efsanesinin sahibi olabilir.

Allah insanın yaradılışında insanın bilinç altına yaşlılık ve ölüm dışında tüm hastalıkların, sıkıntıların, müsibetlerin çaresini kodlatmıştır. Yaşanan travmatik olaylar, yaşamın ilk yedi yılı içinde çocuğa gereken duygusal bakımın verilmemesi, stres faktörleri, çevresel faktörler, ekonomik sorunlar, mesleki sıkıntılar, ailevi problemler v.b sonucu insanın bilinç altındaki şifa ve çözüm merkezlerinin önü tıkanır. Ve kişi çapsız, etkisiz, tatminsiz bir hayat yaşamaya başlar. Nimetler içinde yüzer ama kendini boşlukta hisseder. Varoluşunu gerçekleştiremediği içinde hep huzursuzluk hisseder. Bir tarafını hep yarım hisseder. Hayatını boş olarak görür.

İşte bu kitap insanın beden zekasının önündeki, çözüm merkezlerinin önündeki tıkanıklığı açmaya, şifanın önünü açmaya, kişiye dünyayı yaşanmaz hale getiren zincirleri kırmaya, zihinsel setleri parçalamaya; kişiyi acıya, geçmişin çöplüğüne bağlayan prangaları güçlü bir şekilde yıkmaya kişiyi aday yapar.

Bu kitap sayesinde okur aydınlanarak, engellerini yıkarak, iç görü geliştirerek, zihinsel farkındalığını artırarak, güçlü bir şekilde kendini gerçekleştirerek, hayatının ana öznesi olabilir, hayatının kaptanı olarak yeni, vurucu bir hayat destanı yazabilir. Çevresindeki insanların değişimi içinde güzel bir rol model olabilir.

***

''Hayatının kaptanı olan insan hayat yolunda düşünce, söylem ve eylemlerinin; hayatının sorumluluğunu alarak at gibi şaha kalkar. Geçmişin acı, geleceğin kaygılarından uzak şimdi de yaşar.”
Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları

“Dr. Mirmahmutoğulları, bu yaklaşımıyla; ‘Hayatın Kaptanı Olmak’ düşüncesiyle farklı bir bakış açısıyla insanı incelemektedir. Yıllardır tanıdığım, hipnoterapide iyi bir öğrenci ve iyi bir klinisyen olan Mirmahmutoğulları’nın, tedavideki etik yaklaşımı bilgi ve birikimini paylaşarak meslektaşlarına destek olması tutarlı bir davranıştır. Bu çalışmasında aslında tüm insanların yaratıcı karşısında eşit olduklarını ifade ederek, onlara hayatlarının yöneticisi olmalarını hatırlatmaktadır. İnancıma göre her insanın yaradılışında tüm bilgiler ve yetenekler eşit dağıtılmıştır. Yani herkesin virtüöz olma kapasitesi var olup, kendini bu konuda çalıştırmasıyla başarabilir. O hâlde hakikat âleminde görev üstünlüğü, zenginlik, cinsiyet ve fiziki kuvvet önemsizdir. Aslolan ortak paydada tüm insanların eşitliğidir.”
Öğr. Gör. Dt. Ali Eşref Müezzinoğlu

“Sevgili meslektaşım, Psikoterapist Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları, mesleki bilgi ve deneyimleri ile içgörülerinin ürünü olan bu kitabında; insanın, yaşam yolculuğunun kaptanı olabilmesi için ilerlemesi gereken içsel yolculuğunda yol haritasını çizmesine rehberlik ediyor. Her satırında, insana ve yaşama dair can alıcı değerlendirmeleriyle, kişinin kendi hayatının kaptanı olmasının önündeki engelleri aşmasına yardımcı olacak önemli bilgiler sunuyor.”
Psikoterapist, Yazar Cem Keçe
CİSED Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Genel Başkanı

“Zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimini önemseyen herkes için bu kitap tam bir rehber niteliğinde. Yazarın hem aldığı eğitimler hem de klinik tecrübesi ile edindiği bilgilerin harmanlandığı bu eser, inanıyorum ki toplumda çok geniş bir kitleye yol gösterecek ve önemli bir çoğunluğa kılavuzluk yapacaktır.”
Dr. Mehmet Karav
Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
Sertifikalı Hipnoz Uygulayıcısı - Eğitmen

“Uyguladığı tekniklerle hemhâl olmuş, sükûneti ve dışa vuran huzuru ile dikkatimi çeken bir meslektaşım olan Cevdet Bey’in, ses tonuna dahi yansıyan o güzel enerjisini, tamamlayıcı tıp konusunda yazdığı bu esere de yansıtacağını düşünüyorum. Emeğine sağlık Cevdet Bey.”
Uzm. Dr. İbrahim Söylemez
Psikiyatr, Psikoterapist, Öğretim Görevlisi

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin40,20 ₺40,20 ₺
2 Taksit20,10 ₺40,20 ₺
3 Taksit13,40 ₺40,20 ₺
4 Taksit10,05 ₺40,20 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin40,20 ₺40,20 ₺
2 Taksit20,10 ₺40,20 ₺
3 Taksit13,40 ₺40,20 ₺
4 Taksit10,05 ₺40,20 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin40,20 ₺40,20 ₺
2 Taksit20,10 ₺40,20 ₺
3 Taksit13,40 ₺40,20 ₺
4 Taksit10,05 ₺40,20 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin40,20 ₺40,20 ₺
2 Taksit20,10 ₺40,20 ₺
3 Taksit13,40 ₺40,20 ₺
4 Taksit10,05 ₺40,20 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin40,20 ₺40,20 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin40,20 ₺40,20 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2022 Copyright ©nobelkitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card
Mesajınızı Bırakın

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır

x
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler konumlandırmaktayız.
Çerez Politikamız